Последни новини

Награда от фотоконкурс „Моето училище е най-хубавото“

            Дара Пенкова, ученичка от III в клас в СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Бургас е победител в VIII национален фотоконкурс „Моето училище е най-хубавото“, организиран от Национално издателство за образование и наука „Аз-буки“, под патронажа на министъра на образованието и науката. Повече от 400 фотоса на ученици от I до XII клас от цялата страна и от чужбина участват в състезанието, а авторитетно жури от доказани професионалисти излъчва най-добрите 13 ученически творби.

          Снимката, направена от Дара Пенкова е специална със своята искрена непринуденост, показваща радостта от споделената заедност на нейния клас. Благодарим ти Дара, че запечатваш най-хубавите моменти от живота на нашето училище! Гордеем се с теб! Продължавай да развиваш своя талант и да виждаш красивото в света около себе си! Устремно покорявай нови върхове!

          Фотосите са подредени в изложба и ще красят фоайето на Министерство на образованието и науката до края на месеца. Всички те са включени и в поредното специално издание на календара на НИОН „Аз-буки“ – „Моето училище е най-хубавото“.

         Като млад творец, Дара  Пенкова беше наградена от проф. д-р Галин Цоков - министър на образованието и науката на тържествена церемония в МОН, на която присъстваха г-жа Калина Георгиева – класен ръководител и г-жа Снежана Няголова – директор на СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Бургас.