Последни новини

Вълшебство от Коледните Традиции: Концертът на 2 "А" клас

Вълшебство от Коледните Традиции: Концертът на 2 "А" клас пренесе всички в страната на чудесата!
С голямо удоволствие и топлина в сърцата си искаме да ви споделим вълшебството от коледния концерт на втори "А" клас, който се състоя на 21.12.2023 г. в нашето училище. Сцената беше превърната в истинско коледно чудо, благодарение на страхотните ученици и техния талант.
Малките звезди от втори "А" клас с усмивки на лицата си, пълни с ентусиазъм и радост, изпълниха специално подготвени песни, танци и коледни традиции. Учителките Красимира Иванова и Радостина Кулева и техните ученици създадоха истинско коледно вълшебство, което ще остане в сърцата ни дълго време.
Малките ни актьори създадоха забавни и занимателни сцени, които стоплиха сърцата на всички присъстващи. С техните ярки усмивки и енергия успяха да ни напомнят за чудесата на детството.
Снежните човеци и виелиците пренесоха публиката в свят на зимните забавления. С усмивки и забавни жестове те ни напомниха за радостта, която може да създаде заснежен пейзаж. Техният насмешлив и забавен подход разтопи сърцата на всички.
Коледарите на сцената не само се представиха с виртуозни танци, но и ни проведоха през коледните традиции с наричанията и със своите цветни и креативни костюми. Техният танц беше като коледен хоровод, който ни напомни за важността на обичта и общността през празничните дни.
Благодарим на всички ученици, учители и родители, които допринесоха за този невероятен момент. Нека този коледен концерт създаде в спомените ни топлина и усмивки през цялата година!