Последни новини

„ВЯРНАТА ПОСОКА“ – високо признание за учениците ни от РУО-Бургас

Какво е да си успял ученик? Със сигурност представата за успех не изчерпва високите академични постижения. Но освен тях, да мечтаеш и да сбъдваш мечтите си и да получиш награда за това … да, това означава, че си намерил вярната посока, в която да продължиш да се развиваш.

На 3 юни 2024 г., на открита сцена „Охлюва“, се състоя официална церемония, по време на която началникът на РУО – Бургас, г-жа Петя Петрова, връчи грамоти „Вярната посока“ за постигнати високи резултати в образователния процес на шестима наши ученици. „Вярната посока“ отличава добрия пример, мотивира учениците към все по-големи и ярки постижения в областта на науката, изкуствата и спорта. Наградени ученици от СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Бургас са:

Иван Дондуков – IX в клас, Натанаил Неделчев и Калина Великова – X а клас, Антония Димитрова – XII а клас и Кристиян Костов – XII б клас, удостоени с отличието „Вярната посока“ за класиранията си в Националните ученически игри по лека атлетика към Министерството на младежта и спорта и Българската параолимпийска федерация. Зад великолепните им постижения неотменно стои ресурсният учител, г-жа Марияна Георгиева.

Полина Шилина от IX в клас, заслужи почетната грамота „Вярната посока“ благодарение на престижното си класиране на трето място в Националния кръг на Олимпиадата по руски език (март 2024 г., София), под вещото ръководство на преподавателката по руски език г-жа Радка Ралчева.

Мили наши възпитаници,

Когато един ученик осъзнава своя морален дълг да направи училището си по-добро място, тогава той прогнозира и проектира своето собствено светло бъдеще на зряло и отговорно човешко същество.

Поздравяваме ви с престижната награда и ви пожелаваме още много отлични постижения и успехи!