Последни новини

Дай старт на успеха

През учебната 2023/2024 г. СУ „Св. св. Кирил и Методий“ - град Бургас се включва в новото издание на проект „Дай старт на успеха“, организирано от Джуниър Ачийвмънт България и Кока-Кола ХБК България.

Програмата „Дай старт на успеха“ се състои от два модула.

  • Модул „Лични умения“ – за развиване на знания и умения в сферата на междуличностната комуникация, работа в екип, изграждането на професионална мрежа и кандидатстване за работа.
  • Модул „Бизнес умения“ – за управление на проекти, планиране на времето, водене на успешни преговори и изграждане на умения за продажби.

 

Програмата „Дай старт на успеха“ включва и срещи на учениците с ментори от Кока-Кола ХБК България по време на онлайн семинари. Това ще им даде възможност да се докоснат до опита на професионалисти от сектора и да почерпят от техните знания.

Програмата подготвя учениците за професионална реализация, помагайки им да открият своята същност, да развият ценни качества и умения, които да ги подкрепят в конкурентната работна среда, да изберат правилния път и да дадат старт на своя успех.

В планираните дейности ще участват учениците от XIБ клас, профил „Икономическо развитие“ с ръководител г-жа Милена Щерионова – главен учител и преподавател по география и икономика.