Последни новини

Високо признание за работата ни по програма Еразъм+

По повод 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, в Конгресен център – Бургас се състоя тържествена церемония, на която кметът Димитър Николов връчи грамота и отличие на екипа на проекта ни "Училищно образование - от глобални умения и нагласи към знания" по програма „Еразъм+“.

Наградени бяхме за постигнатите високи резултати и успешното изпълнение на европейския проект редом с онези бургаски детски градини, основни и средни училища, професионални и профилирани гимназии, които също изпълняват международни, национални и общински проекти през учебната 2022/2023 година.

„…Искаме да ви почетем с награди, защото е важно да се дават примери за прогреса, а прогреса го правите вие. Тази година имаме успешни партньорства между училища, детски градини и университети. Благодаря на директорите за това! Бъдете новатори, първенци и успешни ръководители. Бургас има нужда от вас!“, приветства присъстващите кметът Димитър Николов.